SAOPŠTENJE

Pro-kremaljska vlast u Srbiji "uspela" je i da osvojenu srebrnu medalju košarkaša sa Mundobasketa pretvori u nacional-revizinostički, anti-srpsko-estradni propagandni događaj. Pored voditelja poznatog po lamentiranju nad sudbinom ruskih tenisera na Vimbldonu dok kroz konflikt interesa deli novac iz budžeta Beograda, deo savremenog “događanja naroda” su sačinjavali i od strane vlasti namenski dovedeni građani koji su pozivali na "odbranu Kosova”.

Estradni deo programa je sačinjavalo izvođenje omiljene pesme nelustriranog vrha Bezbednosno-informativne agencije Srbije, kojom se opet pozivaju građani na "odbranu Kosova" očekivano ne mareći za nevine žrtve koji su poginule u ime te zločinačke politike. Konačno, "reperske zvezde" estradnog dela programa su bili samoproklamovni "borci protiv sistema" koje, između ostalog, delom preporučuje i ambasada jedne strane države u Beogradu koja u poslednjih godinu i po dana vrši nezapamćenu agresiju na drugu državu.

GLAS još jednom izražava žaljenje što je trenutna vlast u Beogradu zloupotrebila uspeh košarkaša, i umesto za promociju sporta i generalno humanističkih vrednosti, iskoristila za propagandu zločinačke politike koja i danas drži Srbiju na moralno-ekonomskom začelju Evrope.


Glas